Proiectul „Imbunatatirea capacitatii de raspuns a Serviciului Mobil de Urgente, Resuscitare si Descarcerare (SMURD) printr-un sistem comun integrat de monitorizare si diminuare a consecintelor dezastrelor, pentru populatia din zona de frontiera comuna Romania, Ucraina si Republica Moldova” Cod MIS ETC 989, a ajuns la sfarsitul perioadei de implementare, inregistrand un real succes asupra imbunatatirii serviciilor medicale si de urgenta in zona transfrontaliera acoperita de Program.

Liderul de proiect, Inspectoratul General pentru Situații de Urgenta (Ministerul Administratiei si Afacerilor Interne din Romania), impreuna cu partenerii sai, Inspectoratul General de Aviatie din Romania si Ministerul   Afacerilor   Interne,   Protectiei   Civile  si Situatii de Urgenta din Republica Moldova, au dorit ca, prin intermediul acestei actiuni, sa contribuie la imbunatatirea  preventiei si managementului situatiilor de urgenta, a planificarii si coordonarii resurselor umane si specialistilor, precum si la eficientizarea utilizarii resurselor materiale si financiare implicate in acest demers.

Luand in considerare faptul ca proiectul si-a atins obiectivele vizate, suntem incantati sa va anuntam planificarea conferintei de final. Evenimentul va avea loc in perioada urmatoare, la Iasi, Romania, intre 9 si 12 Decembrie, 2015. Mai multe informatii cu privire la acest eveniment vor fi publicate pe masura ce toate detaliile organizatorice vor fi stabilite.

smurd smurd 2

Return to Top ▲Return to Top ▲