Закриття Спільної Операційної Програми Румунія – Україна – Республіка Молдова 2007-2013 буде відзначено низкою заходів, організованих у трьох країнах-партнерах. Під час заходів буде представлено баланс програми, найважливіші результати та проблеми, що виникли під час впровадження.

Органи управління програми організовують три конференції в країнах-партнерах для відзначення завершення Спільної Операційної Програми Румунія-Україна-Республіка Молдова 2007-2013. Події відбудуться 22 жовтня в Кишиневі та Чернівцях, а також в Сучаві 24 жовтня 2018 року.

Метою заходів є презентація балансу Спільної операційної програми, уроки, отримані під час впровадження, а також найважливіші досягнення програми. Експерти із Спільного Органу Управління, Спільного Технічного Секретаріату, а також представники бенефіціарів будуть говорити про успішні проекти, реалізовані за допомогою програми, а також їх вплив на громади прикордонних районів.

В заходах візьмуть участь бенефіціари фінансування, представники місцевої та центральної державної влади, представники Європейської Комісії, інші зацікавлені сторони та засоби масової інформації.

Попередню програму подій можна знайти тут.

Return to Top ▲Return to Top ▲