27 листопада 2015 року Одеський державний аграрний університет (ОДАУ) та його партнери «Іон Іонеску де ла Брад» Університет аграрних наук та ветеринарної медицини (Яси, Румунія), Асоціація скотарів Румунії (відділення в Ясах) та Державний аграрний університет у Кишиневі (Республіка Молдова) влаштовують фінальну конференцію, присвяченууспішному завершенню проекту.

Порядок денний заходу: представлення партнерів проекту, короткий огляд проекту – мета, прогнозовані та досягнуті цілі, види діяльності,фінансування, переваги для цільової групи, стійкість інвестицій у проект та візит до центру кількісного та якісного моніторингу молочного та м’ясного виробництва, побудованого в ОДАУ.

 

Церемонію закриття проекту в Україні буде проведено 27 листопада 2015 року о 10:00 за наступною адресою – зала засідань 313, 3-й поверх Одеського державного аграрного університету, Пантелеймонівська 13, Одеса, Україна, 65012.

За додатковою інформацією, що стосується конференції, звертатися за наступними контактами у Одеському державному аграрному університеті: професор Людмила Тарасенко

моб.: 0677315681;

e-mail: tarasenko1965@yandex.ru

 

Return to Top ▲Return to Top ▲