21 вересня 2016 року, Спільна Операційна Програма Румунія-Україна-Молдова 2007-2013рр відсвяткувала День Європейського Співробітництва в Кишиневі, Молдова.

Заход, що досяг свого п’ятого видання, відбувся у Великому Залі Національної Філармонії «Сергій Лункевіч», де юнаки та викладачі з Центру Передового Досвіду в галузі Мистецької Освіти “Стефан Няга”, бенефіциант проекту співпраці, фінансованого в рамках Програми Румунія-Україна-Молдова, провели концерт, присвячений Дню Європейського Співробітництва.

У заході взяли участь понад 500 глядачів, які насолодилися талантом викладачів та молодих студентів, аплодуючи п’єсам що користуються великою популярніст’ю, як з Румунії, України та Молдови, так і з міжнародного репертуару.

Дивиться фотографії

У другій половині дня, члени Спільного Моніторинговр Комітету, разом з структурами управління, представниками Європейської Комісії та у присутності Піркка Тапіоли, глава делегації ЄС в Молдові та Даніеля Іоніце, посол Румунії в Кишиневі, відвідали Митну Службу Республіки Молдова, бенефіциант фінансування в рамках Великого Проекту Iнвестицій IMPEPHO – вдосконалення прикордонного співробітництва між Молдовою і Румунією по нафті і харчових продуктах. На візиті були присутні представники преси з Республіки Молдова.

Інші місцеві заходи, що були присвячені для широкої публікі, були організовані організаціями, які отримали фінансування, з метою сприяння результатів імплементованих проектів і переваг прикордонного співробітництва, в Одесі, Чернівцях, Сороках, Сучаві, Хинчештях, Яссах і т.д.

Дивиться фотографії

Дивиться фільм

Return to Top ▲Return to Top ▲