29 травня 2015 р. в м. Вилкове відбудеться виїзне засідання семінару «Ризики та загрози від джерел забруднення (на прикладі Нижньодунайського регіону)».Метою заходу є обговорення поточного стану забруднення Нижньодунайського регіону, визначення екологічних ризиків та існуючих загроз, а також проведення публічної дискусії з приводу розробки Плану ризик-менеджменту цієї території як гарантування соціо-еколого-економічної безпеки її розвитку та популяризації  туристичного іміджу.

Враховуючи, що Одеська область входить до складу Української частини Дунайського регіону та має досить розвинені зв’язки з іншими регіонами Дунайського басейну, а також є членом міжрегіональних організацій, які залучені до реалізації Стратегії ЄС для Дунайського регіону, цей захід дозволить посилити рівень транскордонної взаємодії в напрямку  визначення шляхів нівелювання екологічних загроз. Захід проводитиметься в рамках великомасштабного проекту «Інвентаризація, оцінка та зменшення впливу антропогенних джерел забруднення в Нижньодунайському регіоні України, Румунії та Республіки Молдова» (MIS-ETC 995),  що фінансується Європейським Союзом.

Організатор семінару  – Партнер 3 Проекту (Інститут проблем ринку та економіко-екологічних досліджень НАН України). За більш детальною інформацією звертатися за наступними контактами:

+380487009175 – Галушкіна Тетяна Павлівна – академічний координатор проекту;

+380966047520  –  Карпенко Ольга Олексіївна – заступник координатору проекту;

+380487043940  –  Булишева Дар’я Володимирівна– секретар.

Return to Top ▲Return to Top ▲