Pe 27 noiembrie 2015, Universitatea Agrara de Stat din Odesa impreuna cu partenerii de proiect Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara „Ion Ionescu de la Brad” (Iasi, Romania), Asociatia Generala a Crescatorilor de Taurine din Romania – Filiala Iasi (Romania) si Universitatea Agrara de Stat Chisinau (Republica Moldova) organizeaza conferinta finala dedicata finalizarii cu succes a implementarii proiectului.

Conform agendei evenimentului vor fi furnizate informatii despre partenerii de proiect, obiectivele proiectului, rezultatele planificate si realizate, activitatile, finantarea, beneficiile pentru grupurile tinta, durabilitatea investitiilor din cadrul proiectului si va fi organizata o vizita la Centrul de monitorizare cantitativa si calitativa a laptelui si carnii construit în cadrul Universitatii Agrare de Stat din Odesa.

In Ucraina, ceremonia de inchidere a proiectului va avea loc pe 27 noiembrie 2015, ora 10:00, in sala de conferinte Nr. 313 (etajul 3) a Universitatii Agrare de Stat din Odesa, str. Panteleimonovskaya 13, Odesa, Ucraina, 65012.

Pentru informatii detaliate va puteti adresa Prof. Lyudmyla Tarasenko, Universitatea Agrara de Stat din Odesa

Telefon: 0677315681;

E-mail: tarasenko1965@yandex.ru

Return to Top ▲Return to Top ▲