La sfarsitul lunii noiembrie 2015, la Izmail, Ucraina, a avut loc conferinta finala in cadrul proiectului trilateral „Energia – Valoarea Transfrontaliera”, cu participarea partenerilor din cele trei tari partenere. Printre activitatile pe ordinea de zi a fost vizita la noul Centru Social creat la Izmail.

In cadrul evenimentului au fost prezentate si alte rezultate importante ale proiectului, printre care: extinderea utilizarii energiei solare in domeniul sanatatii publice si al sistemului de asistenta sociala in zona transfrontaliera Vaslui-Leova-Hancesti-Izmail; transferul de know-how intre 60 experti, reprezentanti ai autoritatilor locale din cele patru unitatii administrative ale partenerilor implicati in proiect, precum si dotarea cu echipamente noi a 3 spitale din Vaslui, Leova, Hancesti.

Pentru mai multe informatii despre proiect, va rugam sa-l contactati pe Dl. Valentin Stroia, coordonator local de proiect in Ucraina: Tel. / fax 00380 4841 98108, e-mail: valystroia@yahoo.com.IMG_9946 IMG_9950

Return to Top ▲Return to Top ▲