Închiderea Programului Operațional Comun România-Ucraina-Republica Moldova 2007-2013 va fi marcată printr-o serie de evenimente organizate în cele trei state partenere. În cadrul acestora, vor fi prezentate bilanțul programului, cele mai importante rezultate și provocările întâmpinate pe parcursul implementării.

Structurile de management ale programului organizează trei conferințe în statele partenere pentru a marca finalizarea Programului Operațional Comun România-Ucraina-Republica Moldova 2007-2013. Evenimentele vor avea loc la Chișinău și Cernăuți pe 22 octombrie a.c. și la Suceava pe 24 octombrie 2018.

Scopul evenimentului este de a prezenta bilanțul Programului Operațional Comun, lecții învățate pe parcursul implementării, precum și cele mai importante realizări ale programului. Experți din cadrul Autorității de Management, ai Secretariatului Tehnic Comun, dar și reprezentanți ai beneficiarilor vor vorbi despre proiectele de succes implementate prin program și despre impactul acestora asupra comunităților din zonele de graniță.
La eveniment vor participa beneficiari de finanțare, reprezentanți ai autorităților publice locale și centrale, reprezentanți ai Comisiei Europene, alți factori interesați și mass-media.

Agenda preliminară a evenimentelor poate fi consultată aici.

Return to Top ▲Return to Top ▲