09/09/2013

Регіональне відділення для прикордонного співробітництва Сучава в даний час шукає кандидатів , щоб заповнити наступну позицію роботу в рамках Спільного технічного секретаріату ( СТС) у Спільній операційної програми Румунія – Україна – Республіка Молдова 2007 – 2013 :

1 технічний співробітник з надання допомоги

Крайній термін подачі заявок 18 вересня 2013 в 16:00 ( Румунська часом).

Вибір буде мати наступні розділи: письмовий тест з бібліографії , тест англійська мова , тест комп’ютерних операційних навичок та інтерв’ю та аналіз резюме .

Додаткову інформацію можна отримати , звертаючись за наступними посиланнями:

Інформація про процедуру вибору й папки Application

Бібліографія

Вимоги до співробітника технічної допомоги

Відбір проходитиме 19 -го вересня 2013 року в 10:00 годин ( Румунська часу ) , в штаб -квартирі Регіонального бюро для прикордонного співробітництва Сучава . ( Сучава , немає. 22 , Драгош Воде Вулиця )

Для отримання додаткової інформації прохання звертатися до г Дойна Turcu ,

HR відповідає, телефон: 0040 230 530049

E – mail : doina.turcu@brctsuceava.ro

ЗАГАЛЬНІ BACKROUND

Загальна мета Спільної операційної програми Румунія – Україна – Республіка Молдова 2007-2013 є розробка та реалізація проектів прикордонного співробітництва у зазначеній області програми . Для досягнення своїх цілей програма спрямована на створення професійної та ефективної Спільний технічний секретаріат з освіченим і досвідченим міжнародного персоналу , що охоплює зону програми .

Спільний технічний секретаріат ( СТС) відповідає за управління програмами з дня на день , забезпечуючи потенційних заявників надання інформації та консультацій під час розгляду заяви та супроводжує заявникам поки проекти не будуть завершені.

СТС допомагає спільного моніторингового комітету та Спільного органу управління у виконанні своїх обов’язків.

Спільний технічний секретаріат ( СТС) встановлюється шляхом Спільного керуючого органу (Міністерство регіонального розвитку та державного управління , Румунії ) після консультацій з національними органами двох інших країн-учасниць (Міністерство економіки України та Державної канцелярії Республіки Молдова).

СТС буде функціонувати в двох місцях в Регіональному бюро для прикордонного співробітництва Сучава для румунської -українському кордоні і в Регіональному бюро для прикордонного співробітництва Ясси для румунсько- молдовському кордоні .

Обов’язки СТС включають діяльність , пов’язану із загальною реалізації програми , технічної та адміністративної управління , інформації та гласності.

Зокрема , це включає в себе підготовку конкурсу ; інформаційні та рекламні заходи ; організація технічних нарад , семінарів та інформаційних днів з потенційними заявниками та бенефіціарів ; участь у процесі відбору проектів і контрактів відібраних проектів ; моніторингу прогресу в ході реалізації проектів ; внесок у регулярному оновленні системи моніторингу програми ; секретарські завдання на підтримку Спільного Моніторингового Комітету , включаючи підготовку документів , рішень , протоколів і звітів.

Для того щоб мати більш широкий погляд на програми і завдання СТС ласка , ознайомтеся з програмний документ на одному з цих сайтів:

, http://www.ro-ua-md.net

Return to Top ▲Return to Top ▲