20/05/2013

Виконуючий Реалізація / Моніторинг відповідатиме за моніторинг та контроль за виконанням грантових контрактів , призначених . Він / вона також є контакт з провідними партнерами для надання консультацій з питань контенту пов’язані між собою.

► Завдання

Для надання допомоги провідних партнерів по адміністративним і фінансовим питанням , пов’язаним з реалізацією проекту .

Щоб внести свій внесок у провідний партнер семінари , організовані СТС , що стосуються адміністративної та фінансової управління проектом .

Для збору та розгляду доповіді, представлені і консультувати провідні партнери , якщо прогрес не за графіком або діяльності в області зміни

Для проведення моніторингу сайтів- переглянуло для того , щоб перевірити прогрес проектів по відношенню до своїх цілей

Для підготовки статистичні дані і показники моніторингу на рівні проекту з урахуванням показників програми

Щоб внести свій внесок у складання річного прогресу повідомляє , який буде представлений Спільним органом управління , Спільного Моніторингового Комітету , та Європейської комісії.

Для підготовки тематичні доповіді про проекти прогрес , досягнутий

Для оновлення з інформацією системи моніторингу програми

► профілю

критерії зайнятості

Вища освіта (європейські дослідження , регіональний розвиток , політичні науки , право , технічна , економіка , державне управління та ін )

не менше 1 року досвіду роботи у фінансованих ЄС проектів ‘/ програми « Управління та реалізація , переважно в Прикордонне співробітництво програм ЄС;

вільно володіє розмовного та письмового англійської та на одній мові говорять в території JOP ( Румунія , Україна і Республіка Молдова )

► Активи

Добре розуміння і знання області програми

хороше знання управління проектами

досвід і амбіції працювати в міжнародному середовищі з різними адміністративними традиціями

змозі запропонувати рішення для поліпшення управління проектами

дуже хороші навички роботи з комп’ютером: MS Office , включаючи Excel і PowerPoint , Інтернет

творчий і вирішення проблем орієнтованої , зацікавлені в нових досвіду навчання

товариськість , відкритими , і хороша команда працівник

добре організовані , здатні самостійно управляти і пріоритети його / її завдань.

готовність подорожі

► Наявність на роботу: 1 в штаб -квартирі JTS в Яссах

► Умови зайнятості

Позиція заснована на короткий термін контракту (до тих пір поки грудня 31,2014 ) під румунським законодавством.

Володіє розмовною та письмовою української мови буде перевагою.

Процедура ► Застосування

Крайній термін подачі папку програми є 23 травня 2013 Â в 16:00 годин ( Румунська часом).

Будь ласка , оголосити на конверті : заява про призначення JOP RO -UA -MD – Реалізація / Моніторинг Officer

Тільки ті заявки , отримані до дати закриття на цю оголошення про вакансії , матимуть право на розгляд .
ЗАГАЛЬНІ BACKROUND
Загальна мета Спільної операційної програми Румунія – Україна – Республіка Молдова 2007-2013 є розробка та реалізація проектів прикордонного співробітництва у зазначеній області програми . Для досягнення своїх цілей програма спрямована на створення професійної та ефективної Спільний технічний секретаріат з освіченим і досвідченим міжнародного персоналу , що охоплює зону програми .

Спільний технічний секретаріат ( СТС) відповідає за управління програмами з дня на день , забезпечуючи потенційних заявників надання інформації та консультацій під час розгляду заяви та супроводжує заявникам поки проекти не будуть завершені.

СТС допомагає спільного моніторингового комітету та Спільного органу управління у виконанні своїх обов’язків.

Спільний технічний секретаріат ( СТС) встановлюється шляхом Спільного керуючого органу (Міністерство регіонального розвитку та державного управління , Румунії ) після консультацій з національними органами двох інших країн-учасниць (Міністерство економіки Â України та Державної канцелярії Республіка Молдова).

СТС буде функціонувати в двох місцях в Регіональному бюро для прикордонного співробітництва Сучава для румунської -українському кордоні і в Регіональному бюро для прикордонного співробітництва Ясси для румунсько- молдовському кордоні .

Обов’язки СТС включають діяльність , пов’язану із загальною реалізації програми , технічної та адміністративної управління , інформації та гласності.

Зокрема , це включає в себе підготовку конкурсу ; інформаційні та рекламні заходи ; організація технічних нарад , семінарів та інформаційних днів з потенційними заявниками та бенефіціарів ; участь у процесі відбору проектів і контрактів відібраних проектів ; моніторингу прогресу в ході реалізації проектів ; внесок у регулярному оновленні системи моніторингу програми ; секретарські завдання на підтримку Спільного Моніторингового Комітету , включаючи підготовку документів , рішень , протоколів і звітів.

Для того щоб мати більш широкий погляд на програми і завдання СТС ласка , ознайомтеся з програмний документ на одному з цих сайтів:

, http://www.ro-ua-md.net

Return to Top ▲Return to Top ▲