У цьому році відбудуться заходи з нагоди святкування Дня Європейської Кооперації. Спільна Операційна Програма Румунія – Україна – Республіка Молдова 2007-2013 щорічно приймала участь у кампанії з нагоди святкування цієї ініціативи, зумівши зацікавити та залучити грантоодержувачів і учасників з усіх трьох країн до творчих та інтерактивних заходів.

Щиро запрошуємо Вас взяти участь у концерті “Звуки Європейської Кооперації”, який відбудеться 21 вересня 2016 року о 18:30 у приміщенні Національної філармонії імені Сергія Лункевича в м. Кишинів (Республіка Молдова). В рамках заходу молоді музиканти Центру передового досвіду в галузі мистецької освіти імені Штефана Няги виконуватимуть добре відомі твори композиторів з трьох країн. Центр передового досвіду в галузі мистецької освіти імені Штефана Няги був бенефіціаром транскордонного проекту «Художня та культурна освіта в контексті сталого прикордонного співробітництва».

Інші заходи, пов’язані з підприємницьким середовищем, туристичними об’єктами, надзвичайними ситуаціями, залученням молоді, художніми виставами, будуть організовані Бенефіціарами програми та проводитимуться в інших місцях на території Програми Ру-Укр-Мд згідно до наступного календарного плану.

Return to Top ▲Return to Top ▲