Цього року «День європейської співпраці» святкуватиметься 23 вересня в місті Гура Хуморулуй. Ось вже четвертий рік підряд, Спільна операційна програма Румунія – Україна – Республіка Молдова 2007-2013, приєднується до святкування на європейському рівні «Дня співпраці».

Девіз нинішнього святкування «Разом ми сильні», і він підкреслює важливість спільних зусиль в прикордонних зонах для гармонійного розвитку цих зон.

23 вересня 2015 року, в місті Гура Хуморулуй (Румунія), Спільний орган управління та Спільний технічний секретаріат організовують захід для просування програми в контексті святкування «Дня Європейської співпраці». Публіку запрошують прийняти участь в цьому заході, який буде організований в «Парку Пригода – Сходження», в межах якого публіці повідомлять про досягнення Програми і вона зможе порадіти привабливим заходам, таких як: конкурси зі сходження і міні-гольфу, перегляд фільму програми тощо.

«День Європейської співпраці» святкуватиметься і в інших населених пунктах в прийнятній зоні Програми, 21 вересня поточного року і навколо цієї дати, для просування результатів транскордонної співпраці на місцевому і регіональному рівні. Календар місцевих подій можете переглянути тут.

Return to Top ▲Return to Top ▲