27 вересня програма Румунія – Україна – Молдова організувала в Яссах ряд подій з метою того, щоб звернути увагу широкої публіки до переваг прикордонного співробітнитства і до досягнень програми. Таким чином, більш ніж 700 осіб різного віку мали змогу поділитися досвідом, навиками і ідеями проектів, музикою, літературою та фільмами в прикордонному контексті.

Фотогалерея:

В другій половині дня, перед Палацом Культури партнерські організації проекта СМУРД фінансовані програною (в якому були розробленні спільні процедури роботи для структур Румунії і Республіки Молдови і були придбані обладнання призначене цій діяльності, в тому числі вертоліт оснащений медичним обладнанням) провели демонстративну вправу на якій змогла бути присутня широка публіка.

Далі, на сцені встановленій в громадському саду біля Палацу Культури, бенефіциари проектів співпраці, фінансовані Програмою трьох країн, презентували протягом кількох годин мистецьку програму і тим часом, паралельно, було проведено виставку проектів, виставка графіки межа якої, як спільний елемент, була театральна майстерня і кіноустанова.

Фотогалерея:

Return to Top ▲Return to Top ▲