Строк реалізації проекту «Покращення реагування Мобільної аварійної служби для відновлення та уникнення надзвичайних та аварійних ситуацій (SMURD) шляхом створення спільної інтегрованої системи для ефективного моніторингу та зменшення наслідків аварій для населення прикордонної території Румунії, України та Республіки Молдова», код MISETC 989, завершився та досяг своєї кінцевої мети, а саме великого впливу на поліпшення якості роботи медичних та рятувальних служб на всій прикордонній території.

В рамках цього проекту, головний партнер, Головний відділ контролю щодо запобігання виникненню надзвичайних ситуацій (Міністерство Адміністрації та Внутрішніх справ Румунії), разом із своїми партнерами: Головним відділом контролю авіації – Міністерства внутрішніх справ Румунії та Міністерством внутрішніх справ/цивільного захисту та служб з надзвичайних ситуацій (Республіка Молдова) були спрямовані на поліпшення ситуації з запобігання та управління надзвичайними ситуаціями, на модернізацію систем планування та координації фахівців, а також на підвищення ефективності управління матеріальними та фінансовими ресурсами.

Беручи до уваги, що більшість заходів, передбачених проектом було виконано, ми з гордістю інформуємо про планування заключної конференції цього масштабного проекту. Захід відбудеться у найближчий час, в Ясах (Румунія), у період з 9 по 12 грудня 2015 року. Додаткову інформацію щодо події буде опубліковано після встановлення деталей.

smurd smurd 2

Return to Top ▲Return to Top ▲